ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Εξειδικευμένου Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Νίκος Γεωργογιάννης

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του κέντρου σε συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες στους τομείς της ψυχολογίας και της διαιτολογίας, θα είναι στο πλευρό σας σε κάθε βήμα, από την στιγμή που θα αποφασίσετε να αποκτήσετε ένα παιδί μέχρι και την γέννησή του.

Στοχος μας καθε ζευγαρι να μπορεσει να αποκτησει ενα η και περισσοτερα παιδια.

Για να το επιτύχουμε, τόσο ο γιατρός όσο και το υπόλοιπο προσωπικό του κέντρου διαθέτει την απαραίτητη γνώση, την εμπειρία και φυσικά την εξειδίκευση που απαιτείται.

Επειδή η καλή ψυχολογία συμβάλλει σημαντικά, στην επίτευξη μιας εγκυμοσύνης και στην ομαλή πορεία της κύησης, η ομάδα μας πλασιώνεται από ψυχολόγο, που ειδικεύεται στα σε τέτοιου είδους ζητήματα.

Παράλληλα γνωρίζουμε πως η σωστή διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο, όταν ένα ζευγάρι προσπαθεί να τεκνοποιήσει, αλλά και στη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, γι’ αυτό και στην ομάδα μας υπάρχει διατροφολόγος που σας κατευθύνει σωστά, ώστε να ενδυναμώσετε τον οργανισμό σας και να τον προετοιμάσετε για την διαδικασία.

Our Dream Team

Γνωρίστε τους συνεργάτες μας

Για εμάς κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και χρειάζεται ξεχωριστή φροντίδα. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την απαραίτητη φροντίδα και στήριξη.

Αργύρη Έφη

Αργύρη Έφη

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος MSc.

Το 2009 αποφοίτησε από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της με άριστα το 2012, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με κατεύθυνση «Διατροφή και Άσκηση». Παρακολουθεί συστηματικά συνέδρια και σεμινάρια ώστε να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στο τομέα της, ενώ από το 2015 είναι μελος της ΕΔΔΕ.

Πηνελόπη (Πέννυ) Παπαδοπούλου

Πηνελόπη (Πέννυ) Παπαδοπούλου

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια MSc.

Το 2000 αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο King’s College London της Μεγάλης Βρετανίας στις εξαρτήσεις. Έχει ειδικευτεί στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία, στη διάγνωση, συμβουλευτική και αποκατάσταση ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες, στη Θεραπεία Ζευγαριών και στην Τραυματοθεραπεία με τη Μέθοδο EMDR.

Μαρία Γκλεζάκου

Μαρία Γκλεζάκου

Μαία

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ

Είναι ο άνθρωπος που θα προσφέρει θεραπευτικές λύσεις σεβόμενος πάντα τους χρόνους, την προσπάθεια και τα έξοδα που πρέπει να κάνει το ζευγάρι.

Αν ενδιαφέρεστε να προγραμματίσετε μια συνάντηση με τον κύριο Γεωργογιάννη παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Αφήστε μας το Όνομα, Επώνυμο, το Tηλέφωνο και το Email σας.

Εκπόσωπος από την ομάδα του κυρίου Γεωργογιάννη θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό μαζί σας.

8 + 4 =