IVF

Εξωσωματικη Γονιμοποιηση

‘Ολα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να νιώσεις σίγουρη για την απόφασή σου, θα τα βρεις εδώ!

Μετά από μήνες προσπαθειών δεν έχει επιτευχθεί η επιθυμητή εγκυμοσύνη

Η προσμονή και η χαρά έχουν αντικατασταθεί από άγχος και ανησυχία.Τι μπορεί να φταίει; Θα τα καταφέρουμε; Σε αυτές τις περιπτώσεις η επίσκεψη σε εξειδικευμένο ιατρό επιβάλλεται.

Στο Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Γεωργογιάννης Νίκος

θα σας βοηθήσουμε να κάνετε πραγματικότητα το όνειρο απόκτησης ενός παιδιού.

Ο εξειδικευμένος ιατρός μας και το νοσηλευτικό προσωπικό θα είναι πλάι σας σε κάθε βήμα.

Μαζί θα εξετάσουμε τους λόγους που ευθύνονται για το πρόβλημα γονιμότητας που αντιμετωπίζετε και θα επιλέξουμε την μέθοδο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που θα χαρίσει και εσάς ένα υγιέστατο μωρό.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο κέντρο μας και γενικότερα στην Ελλάδα τα ποσοστά επιτυχίας των εξωσωματικών γονιμοποίησης είναι πολύ υψηλότερα – αγγίζουν το 60% – από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Σημαντικό κομμάτι αποτελεί και το κόστος της διαδικασίας το οποίο στην χώρα μας είναι πολύ πιο χαμηλό (έως και 50%) από την υπόλοιπη Ευρώπη και την Αμερική (έως και 70%).

Τα στάδια της εξωσωματικής γονιμοποίησης 

Κάθε ζευγάρι πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα της εξωσωματικής γονιμοποίησης πρέπει να υποβάλλεται σε ορισμένους αιματολογικούς και ορμονολογικούς ελέγχους, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ελεγχόμενη διέγερση των ωοθηκών, ακολουθώντας ειδικά πρωτόκολλα

Εφόσον αποφασίσουμε πως δεν πρόκειται για φυσικό κύκλο, χρησιμοποιούνται φαρμακευτικά σκευάσματα που διεγείρουν τις ωοθήκες για να παραχθούν περισσότερα ωοθυλάκια. Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής είμαστε παρά το πλευρό σας και παρακολουθούμε στενά την ανάπτυξη των ωοθυλακίων και του πάχους του ενδομητρίου μέσω υπερηχογραφήματος και ορμονολογικών εξετάσεων. Μόλις ο γιατρός κρίνει ότι τα ωοθηλάκια είναι έτοιμα, χορηγείται στη γυναίκα ενέσιμη βήτα χοριακή γοναδοτροπίνη, για να προετοιμαστούν τα ωάρια για την επόμενη φάση, της ωοληψίας.

Ωοληψία

Πρόκειται για την διαδικασία αναρρόφησης (διακολπικής) των ωαρίων μέσα από τα ωοθυλάκια. Η ωοληψία πραγματοποιείται υπό ελαφριά μέθη και είναι ανώδυνη. Τα ωάρια που θα συλλέξουμε μεταφέρονται στο εμβρυολογικό εργαστήριο για να ελεγχθούν από τον εμβρυολόγο και στη συνέχεια τοποθετούνται στον επωαστικό κλίβανο.

Προετοιμασία σπέρματος

Στην ίδια ημέρα με την ωοληψία ο άνδρας θα δώσει το σπέρμα που θα χρησιμοποιηθεί στην γονιμοποίηση. Το σπέρμα αναλύεται και μέσω ειδικών τεχνικών διαχωρίζονται και απομονώνονται τα καλής ποιότητας, ζωντάνα και κινητικά σπερματοζωάρια.

Γονιμοποίηση ωαρίων

Ο εμβρυολόγος θα προχωρήσει στην γονιμοποίηση των ωαρίων με απλή γονιμοποίηση ή μικρογονιμοποίηση

Προεμφυτευτικός έλεγχος

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά στάδια της εξωσωματικής γονιμοποίησης διότι μας δίνει την δυνατότητα να αυξήσουμε τα ποσοστά επιτυχίας. Στη διάρκεια του ελέγχου ξεχωρίζουμε τα έμβρυα που έχουν σωστό αριθμό χρωμοσωμάτων. Όσο πιο υγιή είναι τα έμβρυα που θα μεταφερθούν τόσο υψηλότερα είναι τα ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής, ενώ οι πιθανότητες αποβολής μειώνονται. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ένα σημαντικό ποσοστό εμβρύων (φτάνει το 50%) που προέρχονται από υγιείς γυναίκες έχουν χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Αυτό μπορεί να μας κάνει να αντιληφθούμε την σημασία του προεμφυτευτικού ελέγχου.

Εμβρυμεταφορά

Την 2η με 5η ημέρα μετά την γονιμοποίηση των ωαρίων, γίνεται η μεταφορά τους στην ενδομητριακή κοιλότητα. Η μεταφορά πραγματοποιείται μέσω ενός λεπτού καθετήρα. Όλη η διαδικασία ελέγχεται υπερηχογραφικά. Είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί μέθη.

Είμαι έγκυος;

Τελευταίο στάδιο αποτελεί ουσιαστικά η λήψη αίματος περίπου δεκαπέντε μέρες μετά την εμβρυοαμεταφορά για να προσδιοριστεί η χοριακή γοναδοτροπίνη. Δηλαδή θα μάθετε αν είστε έγκυος!

Ψυχολογική Υποστήριξη

Επειδή η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποιήσης μπορεί να αποδειχτεί μια δύσκολη περίοδος στη ζωή του ζευγαριού, αναλαμβάνουμε και το κομμάτι της ψυχολογικής υποστήριξης, αφού η ομάδα μας απαρτίζεται και από ψυχολόγο.

ΣΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ

Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Νίκος Γεωργογιάννης 

είμαστε κοντά σας σε κάθε στάδιο για να σας λύσουμε κάθε απορία. 

Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Στόχος μας κάθε ζευγάρι να μπορέσει να αποκτήσει ένα ή και περισσότερα παιδιά.

Για να το επιτύχουμε, τόσο ο γιατρός όσο και το υπόλοιπο προσωπικό του κέντρου διαθέτει την απαραίτητη γνώση, την εμπειρία και φυσικά την εξειδίκευση που απαιτείται.

Τι θα φάμε σήμερα;

Το κέντρο μας διαθέτει επίσης διατροφολόγο ο οποίος θα σας συμβουλεύσει σωστά ώστε να προετοιμάσετε το σώμα σας τόσο για την εξωσωματική όσο και για την εγκυμοσύνη.

Νικόλαος Γεωργογιάννης

Μαιευτήρας Γυναικολόγος – Ιατρός Αναπαραγωγής

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι πως προσεγγίζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Γιατί για εμάς η επίτευξη της επιθυμητής εγκυμοσύνης είναι ζήτημα προσωπικό.

Νικόλαος Γεωργογιάννης

Μαιευτήρας Γυναικολόγος – Ιατρός Αναπαραγωγής

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι πως προσεγγίζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Γιατί για εμάς η επίτευξη της επιθυμητής εγκυμοσύνης είναι ζήτημα προσωπικό.

Video: Ειδικό τμήμα συμβουλευτικής ζευγαριών

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε και να μας επιτρέψετε να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθειά σας.

Πρόκειται για μια μορφή δανεισμού με προνομιακούς όρους και σταθερό επιτόκιο στο οποίο μπορείτε να ενταχτείτε και να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Να τονίσουμε πως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την διαδικασία, αφού την αναλαμβάνει εξολοκλήρου το κέντρο μας αρκεί να προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα (για τα οποία θα σας ενημερώσουμε εμείς).

Σεβόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζετε, σχεδιάσαμε μαζί με έναν τραπεζικό όμιλο ένα πρωτοποριακό πακέτο δανειοδότησης με σκοπό την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε το μοναδικό κέντρο που προσφέρει αυτή την υπηρεσία, γιατί θέλουμε να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και όσο το δυνατό λιγότερο άγχος.

Ευχαριστούμε που μας Εμπιστευτήκατε

Στοιχεία Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Κέντρου Νικόλαος Γεωργογιάννης.

Επιτυχημένες Εξωσωματικές τα Τελευταία 5 Χρόνια

Επιτυχημένες Σπερματενγχύσης τα Τελευταία 5 Χρόνια

Επιτυχημένες Εγκυμοσύνες τα Τελευταία 5 Χρόνια

Αν παρομοιάζετε τον εαυτό σας με ένα σφουγγάρι… γνώσεων, τότε τα παρακάτω σας ενδιαφέρουν!

Αξιολόγηση Γεωργογιάννη Νικόλαου γυναικολόγου

Είναι μεγάλη μου χαρά που μου δίνεται η ευκαιρία να πω μερικά λόγια για την εμπειρία που μου προσέφερε ο κ. Γεωργογιάννης και η μαία του Μαρία. Γνωρίζοντας το γιατρό μέσω της επαγγελματικής μου ιδιότητας πριν δύο χρόνια, ήμουν βέβαιη ότι έχω βρει τον άνθρωπο που θα...

Ευχαριστήρια μηνύματα

Φαίη Με κάνατε την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Σας ευχαριστώ ΠΟΛΥ! Διαβάστε ΠερισσότεραΒανέσα Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Νίκο και την Μαρία για όσα έκαναν για εμένα. Με βοήθησαν να πραγματοποιήσω το όνειρο μου. Η ομορφότερη αίσθηση του κόσμου είναι να κρατάς...

Αν ενδιαφέρεστε να προγραμματίσετε μια συνάντηση με τον κύριο Γεωργογιάννη παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Αφήστε μας το Όνομα, Επώνυμο, το Tηλέφωνο και το Email σας.

Εκπόσωπος από την ομάδα του κυρίου Γεωργογιάννη θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό μαζί σας.

GDPR

9 + 7 =

Επισκεφθείτε μας

Τσαμαδού & Πραξιτέλους 121, Πειραιάς.

Καλέστε μας

Tel. : (+30) 210 41 90 301
Mob. : (+30) 693 25 60 070

Στείλτε μας Email Us

ngeorgog@yahoo.gr