Μικρογονιμοποίηση ωαρίων

Στο παρελθόν

ζευγάρια που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα ανδρικής γονιμότητας όπως ο αριθμός ή η κινητικότητα του σπέρματος ή ακόμη και παντελή έλλειψη σπερματοζωαρίων, ήταν πολύ δύσκολο να λάβουν βοήθεια και να καταφέρουν αποκτήσουν παιδί. Στις βαριές περιπτώσεις η μόνη επιλογή τους ήταν η χρήση σπέρματος δότη. Με την πάροδο των ετών και την εξέλιξη της ιατρικής ακόμη και αυτά τα ζευγάρια μπορούν να βρουν λύση με την μέθοδο της μικρογονιμοποίησης.

 

καλλιέργεια βλαστοκύστηςΓυναικολόγος Μαιευτήρας Νικόλαος Γεωργογιάννης Πειραιάς Αθήνα Αττική Εξωσωματική Γονιμοποίηση Ιατρός Αναπαραγωγής
καλλιέργεια βλαστοκύστηςΓυναικολόγος Μαιευτήρας Νικόλαος Γεωργογιάννης Πειραιάς Αθήνα Αττική Εξωσωματική Γονιμοποίηση Ιατρός Αναπαραγωγής

Ποια η διαδικασία;

Η μικρογονιμοποίηση είναι μια επέμβαση που πραγματοποιείται στο ωάριο. Με τη βοήθεια ενός πολύ ισχυρού μικροσκοπίου συλλέγεται με μικροπιπέτα ένα σπερματοζωάριο και αφού τρυπηθεί το τοίχωμα του ωαρίου εισάγεται το σπερματοζωάριο. Την επόμενη μέρα ελέγχεται η ποιότητα και η εξέλιξη που έχουν τα έμβρυα.

Τα ποσοστά γονιμοποιήσης με αυτή την μέθοδο είναι πολύ υψηλά και φτάνουν έως και 80%, ενώ και το ποσοστό κύησης είναι μεγαλύτερο από αυτό της κλασικής εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Νικόλαος Γεωργογιάννης

Μαιευτήρας Γυναικολόγος – Ιατρός Αναπαραγωγής

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Τόπος γέννησης : Πειραιάς.
Τόπος καταγωγής: Μάνη Λακωνίας.
Τόπος κατοικίας: Πειραιάς.
Διεύθυνση Ιατρείου: Τσαμαδού & Πραξιτέλους 121, Πειραιάς, 18535, Πειραιάς
Τηλέφωνο ιατρείου :2104190301
Κινητό τηλέφωνο: 6932560070
E-mail: ngeorgog@yahoo.gr

Αν ενδιαφέρεστε να προγραμματίσετε μια συνάντηση με τον κύριο Γεωργογιάννη παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Αφήστε μας το Όνομα, Επώνυμο, το Tηλέφωνο και το Email σας.

Εκπόσωπος από την ομάδα του κυρίου Γεωργογιάννη θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό μαζί σας.

13 + 14 =